Annelies van Hees

Heel mijn leven heb ik eigenlijk al gezongen. Begonnen bij een kinderkoor en later bij Jongerenkoor Koningshoeve. Omdat ik graag ook het toneelspelen onder de knie wilde krijgen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik auditie gaan doen voor Stichting Musivo in Oisterwijk, waar mijn musicalcarrière dus begonnen is. Ik heb meegespeeld in producties van Musivo Muziektheater Applaus in Drunen. Én twee jaar lang de musicalclass van M4U gevolgd.

 

 

 

 

                                                     Dorien de Haas 

Tijdens een voorstelling van M4U waar mijn dochter in speelde, dacht ik: dit wil ik ook, maar dan met volwassenen.In Goirle bleek een musicalclass volwassenen te zijn. Vier jaar heb ik met heel veel plezier lessen gevolgd in zang, dans en drama. Aansluitend drie jaar lid geweest bij een gemengd koor. Sinds november 2011 ben ik actief lid van Leediez.Meegedaan in de jaarlijkse voorstellingen van M4U, de Gôlse Revue en uitvoeringen met het koor. 
Ik ben gek op zingen, hou van drama en voel me een echte Leedie!

 

 

 

 

Hannie Lokhoff
Vier jaar M4U musicalclass was als spelen in ‘Fame’: heerlijk! Mijn passie, dansen, toneelspelen en zingen, kan ik nu samen met 7 geweldige vrouwen kwijt in ‘Leediez’. Het maken van een productie is een hele uitdaging maar we zijn uiteindelijk allemaal weer trots op het resultaat. Samen met Annemarie en Mark vormen we een heel goed team. 
Meespelen in de Gôlse Revue heeft ook altijd veel plezier gegeven: dat ie maar weer snel opbloeit.

Daarnaast heb ik nog een passie: reizen. Samen met Ton heb ik al meer dan 40 jaar veel van de wereld mogen zien. 

 

 

                                                   Maggie Landman

Ik kom oorspronkelijk uit Oosterhout en woon alweer zo’n tweeëntwintig jaar in Udenhout. Zangervaring heb ik opgedaan in diverse koren en ensembles.

Ook ik heb vier jaar de musicalclass van M4U in Goirle gevolgd. 

Musicalervaring heb ik o.a. opgedaan bij Stichting NoNonsense (‘The Life’).

Op dit moment mag ik me helemaal uitleven als één van de zangeressen van BB Swing, dé mega coverband uit Brabant én natuurlijk bij MTG ‘Leediez’. Want wat is er nou leuker dan samen met 7 vriendinnen zingen en spelen?
 

 

Mariëtte van de Pas

Mijn naam is Mariëtte van de Pas en heb één grote hobby, ja u raadt het al: ZINGEN!!!!

Ik heb gezongen in verschillende koren, de musicalclass van M4U enkele jaren gevolgd, meegedaan in verschillende musicals van Stichting Musivo en de Gôlse Revue niet te vergeten.

 

 

 

 

 

 

                                          Marie-Louise Huggers

Als kind vond ik het al leuk om op het toneel te staan en pas veel later is het een serieuze hobby geworden. De wekelijkse repetitie bij de Leediez is hard werken maar geeft ook veel energie. Mooi om te zien hoe we in de jaren gegroeid zijn en onze lat steeds hoger leggen om voor het publiek een mooie voorstelling neer te zetten. Ik ben ervan overtuigd dat we het publiek weer verrassen met onze inmiddels derde productie.Ik geniet er in ieder geval met volle teugen van.

 

 

 

 

 

Marij Daals 
Samen met de andere ‘Leediez’ volgde ik de eerste jaren van de musicalclass van M4U bij de muziekschool hier in Goirle. Na vele dans- zang en acteerlessen, besloten we in 2011 om te gaan proberen zelf een productie op de planken te brengen. Dat was een grote uitdaging, die uiteindelijk met veel succes gelukt is. Ook de tweede voorstelling in 2013 was hard en veel werken, maar riep wederom veel positieve reacties op. Nu, in 2015, is alweer onze derde productie in de maak! Ook weer spannend, maar heerlijk om aan mee te mogen werken. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren ook meegedaan aan andere producties zoals van 'Spot' uit Goirle, 'Openluchttheater Hilvarenbeek', de Gôlse Revue, openluchtspektakels 'Sporen In Het Zand'  en 'Meske Vermoord' in Alphen en Nieuw Leven Theater.

 

                                                         Susan Gadella
In 2000 trok ik de stoute schoenen aan en deed, zonder ervaring, auditie voor ‘Goirlese Toestanden’ en ik mocht nog meedoen óók! Wat een feestje! Het begin van een nieuwe hobby: de combinatie van zang, dans en drama.
Eerst lessen volgen, natuurlijk bij M4U, en daarna: musicals in Oisterwijk, revues in Goirle, Spottheater met o. a 'Petticoat', In Alphen ‘Sporen in het Zand' en 'Meske Vermoord',  'Echt-Scheiding’ en dan nu onze eigen trots: LEEDIEZ!  Voor de derde keer alweer. Wat zijn we er trots op en wat groeien we nog steeds. Hieperdepiep hoera! 

 
 

© 2019 Muziektheatergroep 'Leediez' 

It's My Life - Leediez ON/OFF
00:00 / 00:00
  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon