Het werkweekend was zoals een werkweekend hoort te zijn: hard werken!

September 9, 2015

Het werkweekend was zoals een werkweekend hoort te zijn: hard werken! 

 

Zaterdag beginnen we met het passen van onze kleding, die met een kritisch oog door de kledingcommissie wordt bekeken en uiteindelijk unaniem “gaaf!” bevonden. 

Ondertussen is de werkvloer ingericht en kunnen we beginnen met de repetitie/doorloop van het stuk.En wat zouden we zonder Mark moeten …… Hij let op details, het grote geheel, de plaats van de rekwisieten, wie van A naar B moet of van D naar C, luistert geduldig naar vragen, nog meer vragen, begrijpt onze momenten van frustratie, geeft ons vertrouwen en lacht mee als er wat te lachten valt (want dat doen we ook!). 

 

En ondertussen houdt hij het hoofddoel heel goed in de gaten, dat waar het allemaal om draait: dat het publiek wordt betrokken bij het verhaal, wordt meegenomen in onze tocht en momenten van ontroering gaat beleven.Aan het eind van de dag zijn we allemaal moe maar ook erg voldaan: de puzzel valt in elkaar.

Zondag komt Annemarie erbij om de muziek mee door te nemen. De band arriveert rond de middag, stelt alle instrumenten op en wacht tot we gaan beginnen.  Echte professionals. En wat een geluid! Heel strak maar ook vet! Natuurlijk is het even wennen aan de ruimte, het geluid, luisteren naar elkaar en naar de band. Alles komt samen en we genieten van de sfeer.      

 

 

 

 

 

Please reload

Recente berichten

April 9, 2016

Please reload

Archief
Please reload

© 2019 Muziektheatergroep 'Leediez' 

It's My Life - Leediez ON/OFF
00:00 / 00:00
  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon